Wat biedt 2BA?

Voor u als software leverancier

Wat biedt 2BA voor u als software leverancier?

2BA is dé neutrale datapool voor uitwisseling van product- en aanverwante handelsgegevens tussen fabrikanten, agenten, importeurs, groothandels, installateurs en andere technisch georiënteerde bedrijven. Deze uitwisseling vindt plaats via uniforme bestanden welke in de branche zijn bepaald volgens de standaarden van Ketenstandaard Bouw en Techniek. Daarnaast is de 2BA datapool ingericht volgens het ETIM classificatiemodel, dé internationale standaard in artikelclassificatie binnen (onder andere) de installatiesector.

Voor intern productmanagement (via PIM software) en het beschikbaar stellen van 2BA functionaliteit binnen de eigen (ERP en/of CAD) software van de data-afnemer werkt 2BA nauw samen met een aantal gerenommeerde en gespecialiseerde software partijen. Maar uiteraard worden ook andere softwareleveranciers in deze disciplines van harte uitgenodigd om te koppelen met de 2BA datapool. Navigeer via het side menu naar de voor uw bedrijf van toepassing zijnde nadere informatie.

2BA In cijfers:
  • Ruim 4 miljoen productrecords
  • Ruim 22 miljoen handelsrecords
  • Ruim 180 aangesloten groothandels
  • Ruim 650 dataleveranciers van circa 1.200 producenten
  • Ruim 2.500 installateurs/verwerkers met in totaal meer dan 95.000 medewerkers
    * peildatum juli 2022


Overzicht Software partners

Ook geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een account aan waarna een medewerker van 2BA contact met u zal opnemen om een bezoekafspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en komen alle voor u relevante mogelijkheden van 2BA aan bod. 

Aanmelden

Inschrijven 2BA nieuwsbrief NL
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij 2BA? Meldt u dan aan voor onze periodieke nieuwsbrief!

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek de voor u belangrijkste nieuwsfeiten van 2BA. U ontvangt hierna een email waardoor u uw gegevens kunt completeren en uw specifieke interessegebieden kenbaar kunt maken.

2BA B.V

Energieweg 3
3542 DZ Utrecht
+31 88 222 00 00
info@2ba.nl

Word lid van onze community