Wat biedt 2BA?

Voor u als fabrikant, importeur of agent?

2BA Logo-Deeplink contract

 

Type contract + aantal medewerkers

Jaartarief 2021 (ex. BTW)

2BA Basis € 1.384,00
2BA Logo-Deeplink € 2.050,00
2BA & ETIM Combi < 30 medewerkers € 2.629,00
2BA & ETIM Combi 30-50 medewerkers € 3.224,00
2BA & ETIM Combi > 50 medewerkers € 4.110,00

 

Aanvullende contracten

Jaartarief

Opmerking

2BA Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) € 4.100,00 € 5.000,00 opstartkosten (eenmalig)

Het 2BA Logo-Deeplink contract biedt alle mogelijkheden van het 2BA Basis contract met als toevoeging:

Presentatiepagina
Met de presentatiepagina brengt u uw bedrijf beter onder de aandacht bij de data-afnemers van 2BA. Hiermee kunt u uw bedrijf presenteren maar ook uw leveringsprogramma, leveringsvoorwaarden, accountmanagers, etc. presenteren.
Bedrijfslogo
Binnen Unifeed en het overzicht van dataleveranciers bent u direct herkenbaar met uw bedrijfslogo.
Deeplinks
Zowel bij een product- als handelsrecord is er de mogelijkheid tot het communiceren van een deeplink. Een deeplink kan bijvoorbeeld een URL zijn naar uw een specifieke productpagina binnen uw website, webwinkel of online catalogus.
Productreferenties of -relaties (koppelrecords)
Productreferenties of -relaties zijn een van de eerste behoeften die ontstaan in de vorm van crossselling. U moet hierbij denken aan referenties als; dit product past op..., hoort  bij..., is onderdeel van... 
Bijlagen (digital assets)
Productrecords kunnen verrijkt worden met diverse bijlagen, oftewel digital assets. Onder digital assets worden bestanden verstaan als afbeeldingen, multimedia of content. Niet alleen installateurs maar ook groothandels hebben hedendaags grote behoefte aan complete en uitgebreide productinformatie van uw producten.
Data-statistieken en afnemers interesse
Het statistiekenoverzicht geeft inhoudelijk inzicht in de kwaliteit van uw data. Met dit waardevolle overzicht kunt u uw data, ook binnen uw organisatie, naar een hoger niveau brengen. Met het overzicht afnemers interesse heeft u inzage welke organisaties geïnteresseerd is in de product- en handelsdata van uw organisatie. Naast uw reguliere afnemers heeft u dus ook uw potientiële doelgroep in beeld!
Nieuwsbericht
Op het moment dat uw leveringsprogramma de datakwaliteit heeft die de branche verwacht wordt u data opgenomen in de datapool. Op het moment van online gaan wordt er een nieuwsbericht naar alle deelnemers van 2BA gestuurd. Met dit nieuwsbericht komt uw organisatie én leveringsprogramma opnieuw onder de aandacht bij de branche!

 

Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van 2BA van toepassing. Voor het aantal medewerkers wordt gekeken naar de gehele organisatie als som van de formatie in FTE en de gemiddelde grootte van de flexibele schil. 2BA heeft voor het eerst sinds 2008 gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de prijzen te indexeren. Daarom worden de prijzen voor 2021 verhoogd met 2,5%.