2BA Nieuws

Het laatste 2BA Nieuws

Nieuwsberichten voor deelnemers

Als deelnemer van 2BA ontvangt u op het emailadres van uw account voornamelijk data gerelateerde nieuwsberichten. Dit zijn berichten zoals nieuw deelnemende fabrikanten of groothandels maar ook berichten zoals GLN wijzigingen of assortimentswijzigingen. Wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste nieuwsfeiten van 2BA, schrijf u dan onderstaand in voor de periodieke nieuwsbrief.

Titel Aanmaakdatum
UNIFORME OBJECTEN BIBLIOTHEEK

UNIFORME OBJECTEN BIBLIOTHEEK

U, de UOB en 2BA: Samen werken aan de toekomst!
De Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) is een nieuw en baanbrekend CAD-platform voor de installatiebranche. Hiermee kan nu rechtstreeks vanuit de productdatabase van 2BA geselecteerde, specifieke productdata automatisch worden gekoppeld aan een generiek template CAD object.

LABEL DATAKWALITEIT

LABEL DATAKWALITEIT

Uw product- en handelsdata steeds op koers
Het Label Datakwaliteit is een handig hulpmiddel bij het meten en optimaliseren van product- en handelsinformatie binnen de 2BA datapool. Waardoor afnemers deze informatie op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen vinden en in hun processen kunnen verwerken.

SAMENWERKING WERPT VRUCHTEN AF

SAMENWERKING WERPT VRUCHTEN AF

Ook de maritieme sector ontdekt steeds meer de voordelen van OMDS en 2BA
In samenspraak met de projectgroep OMDS is de productinformatie binnen de 2BA database inmiddels voor de maritieme maakindustrie uitgebreid met een aantal branche-specifieke productklassen en -kenmerken. 2BA biedt nu dus ook voor de maritieme bedrijfstak belangrijke efficiencyvoordelen!


 OMDS

  supported by:

NMT
     

 

 

2BA B.V

Energieweg 3
3542 DZ Utrecht
+31 88 222 00 00
info@2ba.nl

Word lid van onze community